Expositie IWS Holland !

Aquarellisten excelleren in Driebergen.

Opening Galerie Driebergen Zondag 6 maart 15:00 uur.

De Nederlandse afdeling van de International Watercolor Society (bekend als IWS) exposeert vanaf zondag 6 maart 2016 in Galerie Driebergen. De IWS is een vereniging van professionele kunstenaars die een hartstocht hebben voor de aquarel, die prachtige vloeiende schildering waarin één penseelstreek het verschil maakt tussen begeestering of ontgoocheling. Aquarelleren is een van de moeilijkste schildertechnieken. Het vereist concentratie, een vaste hand en heel veel oefening. Plus een kunstzinnig talent natuurlijk. Hoe prachtig deze techniek emoties uitdrukt tonen de Kunstenaars van het Internationale genootschap in Galerie Driebergen. Het is voor het eerst dat het IWS, met vestigen in meer dan 50 landen, zo groot exposeert in Nederland. Beslist de moeite waard.

De officiële opening is Zondag 6 maart 15:00 uur (Galerie open 12:00). Daarna is de Galerie geopend op Zaterdagen en Zondagen van 12:00 tot 17:00. De expositie loopt tot en met 2e Paasdag, eveneens 12:00 tot 17:00.

Zie ook ww.iwsholland.nl  en op Facebook de groep IWS Holland met voorbeelden van hun werk.

Deelnemende kunstenaars zijn: Carla de Korte, Jan Min, Hannie Rieuwerts, Martine Kuijsten, Will Kellermann, Marie-Helene Stokkink, Mia Koeneman, Ger Zaagsma, Ingrid Rovekamp , Margo van Vegchel en Albert van der Heide.