3,5,6 & 7 februari expositie enthousiaste groep beeldend kunstenaars uit de regio rondom Utrecht verenigd bestaande uit: Sil Bos, Willemien Bellaart, Elli Diender, Geertje Eshuis, Bertine Lefers, Cora Rooker, Jan van Straten, Josée Wagenaar, Cathy Worrell en Bea van IJperen.Cathy Worrel c.s.

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
IMG_3470

Expositie van Cathy Worrel en anderen  6 & 7 februari.

Het SchildersKollektief exposeert in Gallerie Driebergen

In de eerste week van februari presenteert “Het Schilders Kollectief” recent werk in Gallerie Driebergen, Bosstraat 1a, Driebergen (achter de brandweerkazerne)

Het “SchildersKollektief” is een enthousiaste groep beeldend kunstenaars uit de regio rondom Utrecht verenigd bestaande uit: Sil Bos, Willemien Bellaart, Elli Diender, Geertje Eshuis, Bertine Lefers, Cora Rooker, Jan van Straten, Josée Wagenaar, Cathy Worrell en Bea van IJperen.

De expositie toont schilderwerk en ruimtelijke objecten.

Naast enkele landschappelijke onderwerpen, staat bij het merendeel van de schilderijen de menselijke figuur centraal als vertrekpunt voor verschillende benaderingen en variaties op dit thema. Verwerking en schilderstechnieken maken de collectie boeiend en afwisselend om te bekijken.

Daarnaast is ruimtelijk werk te zien in de vorm van een paar bijzondere houten torens van Willemien Bellaart en keramiek sculpturen van Cathy Worrell.

Een groot aantal van de exposanten volgden lessen bij Marjan Nagtegaal

De expositie waarbij ook werk te koop wordt aangeboden is geopend op:   woensdag 3 en vrijdag 5 februari van 14.00 – 17.00 uur.     zaterdag 6 en zondag de feestelijke afsluiting op zondag 7 februari van 13.00 – 17.00uur.
[/av_textblock]